80Li Yılların Modası Takım Elbise Yine Sahnede

Erkek ve bayan koleksiyonlarında, bu sezon seksenli yılların modası olan takım elbise kesimleri yeniden zirveye çıktı. 80Li Yılların Modası Takım Elbise Yine Sahnede Malum o yılların en fazla öne çıkan detayları geniş omuz kesimleri ve pantolonlarda dar paça modeliydi. Bu detayları sezonda takım elbiselerde yeniden görmekteyiz. Bu sezonda bayan modellerinde, kadınların aktif özelliklerini ön plana çıkaran sert kesimler yeniden gözde.

Malum seksenli yıllar bayanların sosyal anlamda ve iş hayatında öne çıktığı yıllardı. Güçlü kadın imajı ile kesimler de sert hatlara sahipti. Omuzlarda geniş ve vatkalı kesimler, uzun ceketlerde kullanılıyordu. Aynı şekilde yeniden, erkeksi hatlara sahip ama bir o kadar da seksi blazer kesimler ön plana çıktı.

İnce Beylere Dar Pantolonlar Çok Yakışacak

Beylerde de aynı şekilde, blazer tarzı ceketlerle kombinlenen dar paça pantolonlar öne çıkıyor. Özellikle bacakları ince olan beylerin bu modelleri rahatlıkla 80Li Yılların Modası Takım Elbise Yine Sahnedekullanacağına şüphe yok. Vücuda oturan bir kesim ve üzerine alınacak dar kesim ve geniş omuzlu bir ceket kaliteli bir şıklık yaratmanızı sağlayacak. Yeni sezonda seksenli yıllardan farklı olarak gerek bayan, gerekse bay koleksiyonlarında renk zenginliği son derece fazla. Sarı, mavi, kırmızı, bordo, klasik olarak siyah, beyaz, gri, kahve tonları, yeşil, mor gibi farklı tonlarla da süslenmektedir.

Özellikle, bayanların modellerinde desen olarak çizgili detaylar da öne çıkmakta. Pantolonlarda kullanılan çizgili desenlerin bacakları olduğundan ince gösterdiğini söylemek yanlış olmaz. Bayanların pantolon kesimlerinde dar modellerin yanında, belden dökümlü şalvar tarzı modelleri de konbimlenebilir. 80li yılların modası takım elbise yine sahnede. İşte bu nedenle, sezona ayak uydurmak istiyorsanız, mutlaka bu hem klasik etkili, hem de bir o kadar modern kesimleri denemekten çekinmemelisiniz. Şık sivri burun ayakkabılarla harika bir kombin olacak.

Şu kategoriye gönderildi: Giyim