Acity Alışveriş Merkezi Nerede

Avm’ler ve alışveriş merkezleri olanca hızıyla insanları eğlendirmeye ve en uygun yoldan alışverişe teşvik etmeye devam ediyor. Modern insanın uğrak yeri haline gelen Avm’ler hem eğlence hem de alışveriş amaçlı kullanılıyor.

Acity alışveriş merkezi de onlardan biri. Başkentimiz Ankara’da bulunan Acity merkezine gitmek ise çok kolay. Zaten Ankara, düzenli yolları ve otobüs seferleriyle ünlü bir kentimiz. Bir başkentin ne kadar düzenli olması gerekiyorsa yol haritaları ve ulaşım imkanları Ankara’da da mevcut.

Acity alışveriş merkezi, Ankara’nın Yenimahalle semtinde. Macun mahallesi, Fatih Sultan Mehmet sokağında bulunan Acity Outlet Avm’sine dileyenler otobüs dileyenler metro ile gidebilir.

Alışverişin uğrak yerinde ise yok yok. Şimdi kısaca onlara bir göz atalım.

Acity Alışveriş Merkezinde Neler Var?

1- Çocuklar İçin Ayrı Bir Bölüm: Yenimahalle’de bulunan Acity’de çocuklar için oyun atölyeleri mevcut. Çocuklarının eğitici bir biçimde eğlenmesini, yaşıtlarıyla oyunlar oynayıp sosyalleşmesini isteyen aileler hafta sonları gerçekleşen bu atölyelere çocuklarını getirebilir.

Ayrıca etkinliklerin tam bir listesini bulmanız ve önceden takip etmeniz gerek. Spor, eğlence ve çocuklara özel sürprizlerle Acity, misafirlerine kapılarını açmaya devam ediyor.

2- Çekilişle Araba Hediyesi: 1 Ekim’e kadar sürecek olan çekiliş kampanyasına 150 lira ve üzeri alışveriş yapan herkes katılabilir. Hazır alışveriş merkezine gelmişken sadece 150 lira alışveriş yaparak bir Mercedes kazanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey Ankara Yenimahalle’de Acity alışveriş merkezini bulmak, sepeti doldurmak ve çekilişe katılmak.

3- Sinema Keyfi: Başkentimizin adına ve şanına yakışır büyüklükte bir sinema salonu da alışveriş merkezinin içinde mevcut. Toplam 8 salonlu bu sinemada isterseniz çocuğunuzla bir animasyona, isterseniz sevgilinizle romantik bir filme gidebilirsiniz.

Acity alışveriş merkezine ister metro ile ister otobüs ile rahatlıkla gidebilirsiniz. Birbirinden ünlü ve kaliteli markaların mağazalarını açtığı bu alışveriş merkezinde, bir Avm’nin sıcak ve huzurlu ortamına sığınmak için vaktiniz var. Hazır önümüz kış iken, sıcak bir kahve molası ya da alışveriş durağı olarak Acity’i tercih edebilirsiniz.

Söz konusu merkezin içi de dış görünüşü kadar ışıltı saçıyor.

Acity, Yenimahalle ilçesinde, Fatih Sultan Mehmet sokağında, Macun mahallesinde alışveriş tutkunlarını bekliyor. Şimdiden iyi alışverişler ve eğlenceler diliyoruz.