Binance Güvenilir Mi?

2017 yılında kurulan Binance, işlem hacmi açısından kripto borsaları arasında kısa sürede liderlerden biri haline geldi. Yani bu yazının yazıldığı esnada kullanıcıların günlük ziyaret sayısı açısından en büyük platformdur. Bugün platformu kimin çalıştırdığı, Binance’ın güvenilirliği hakkında konuşacağız.

Kripto borsası olarak Binance

Kripto para borsanından duyulan dolandırıcılık haberleri de göz önüne alındığında şirket olarak binance güvenilir mi? Binance.com birbirine bağlı kripto projelerinden oluşan bir eko sistemdir. Bunlar arasında Binance Launchpool, Trust Wallet, Binance coin token ve diğer şeylerin yanı sıra kripto para alım satım platformunun kendisi bulunuyor. İkincisi, halihazırda Türk Lirası, ABD doları gibi fiat para birimleriyle ve daha yakın zamanda, küresel şirketlerin hisseleri üzerinde tokenize edilmiş varlıklar ile çalışıyor. Kısa bir süre önce, rakibi olan kripto para borsası Coinbase’in tokenize edilmiş bir hissesi, binance’te işlem görmeye başladı. Changpeng Zhao’nun (borsanın kurucusu) yetkili politikası öyle ki, farklı eyaletlerin düzenlenmiş organlarına olan bağımlılığı ortadan kaldırmak için genişlemeleri – farklı ülkelerde şubeler açmaları gerekiyordu.

Bugün, binance’te işlem yapabileceğiniz Bitcoin (BTC) / USD, Etherium (ETH) / USD, Dalgalanma (XRP) / USD, Litecoin (LTC) / USD ve daha birçok diğer alım satım çiftlerini görürüz.

Avantajlar

Binance, saniyede 1,4 milyon işlem gerçekleştirebilen bir Borsadır. BNB jetonlarınızı kullanırken% 0,1 veya % 0,075 gibi inanılmaz derecede düşük işlem ücretleri sunar. Tüm ticaret ihtiyaçları için bir kullanıcı arayüzüne sahiptir ve web ve mobil uygulamalar için bir istemci sunar.

Yeni başlayanlar için mobil ve web platformları için kullanıcı dostu bir arayüz sunarken deneyimli tüccarlar için biraz daha karmaşık bir kullanıcı arayüzü sağladığını iddia ederek herkes için bir borsa olmaktan gurur duyuyorlar.

Detaylı bilgi için : https://bit.ly/binance-guvenilirmi

Şu kategoriye gönderildi: Borsa