En İyi BB Krem Ürünleri Nelerdir?

Merhaba bayanlar, yine karşı konulması çok zor gibi görülen ama aslında tek tıkla halledebileceğimiz bir konuya değineceğim. Cilt sorunları say say bitmez, özellikle de bir bayan oldukça bakımlıysa. Bunun için önerebileceğim ilk şey kesinlikle makyaj değildir. Daha temiz ve daha az zararlı olan BB kremlerden hemen hemen bir çoğumuzun haberi var. Ama tabii bu krem markalarından bazılarında yalnızca ürünü satmak amaçlı yapıldığı için işe yaramayan, hatta cilde zararları olan bir kaç örneği bile var. Bu yüzden ben de tam olarak yararlı ve gerçekten cilde iyi gelecek bir kaç BB krem isimleri ve cildinize kattığı etkiden bahsedeceğim.

En iyi BB Kremler Ürünleriİlk olarak önereceğim marka ‘’Klairs Illumınatıng Supple BB Krem’’dir. Krem piyasada 40 ml. olarak satılmakta. Bu krem cilde uyguladığınız andan itibaren cilt ile bütünleşiyor ve tamamen doğal bir görüntüyü gözler önüne seriyor. Ayrıca fazladan bulunan beyazlatma ve kırışıklıkları engelliyor ve bu sayede olduğunuzdan daha da genç bir görünüme sahip oluyorsunuz. Başta güneş lekesi olmak üzere bir çok lekeyi ve akneleri örtüyor ve gözenekleri gözler önünden siliyor. Kesinlikle yağ içermeyen, tamamen su bazlı olan bu krem her cilde uyum sağlayabiliyor ve en ani durumlarınızda anında etki ediyor.

Yağlı ciltler için uygulanan marka:
– Omorovicza Complexion Perfector BB: Bu kremde iki farklı ton seçeneği bulunmakta. Krem C ve E vitaminleri içeriyor. Canlandırıcı ve enerji verici ‘’lupin’’ denilen acı bakla bitkisinin özlerini içinde taşıyor. Ayrıca yine içinde bulunan hyalunorik asit de cildi genç göstermekte yardımcı oluyor.
Kuru ciltler için uygulanan marka:
– Diorskin Nude BB Creme: Beş farklı ton seçeneği bulunmasının yanında antioksidan ve mineralli suyla üretilen bu krem cildi nemlendiriyor ve orta kapatıcılıkta kolay bir kullanım sağlıyor.
Sağlıklı ve güzel kalın.

 

Şu kategoriye gönderildi: Kadın