En iyi Marvel Filmleri

1) IRON MAN SERİSİ ( DEMİR ADAM)

Bu film serisinde bulunan kahramanımız Iron Man çok zengin bir şirket sahibinin varisidir. Savaş için gerekli ekipmanları satan bu şirketin asıl amacının ne olduğunu kahramanımız bilmemektedir. Yine yeni bir ekipmanı pazarlamak için alana çıkan kahramanımızı oldukça zor günler beklemektedir. Ayrıca kendi zekasının parlaklığını da bu zor günlerde keşfetmiştir.

 2) Avengers Serisi ( YENİLMEZLER)

Bu film serisinde yine diğer filmlerde tanıtılan ve hikayeleri anlatılan kahramanlarımız kötülüğe karşı birlik olmalarını izlemekteyiz. Bu serinin en güzel bütün Marvel karakterlerini bir arada görmemizdir.

 3) CAPTAIN AMERICA (KAPTAN AMERİCA)

Marvel karakterlerinden biri olan Kaptan America için aslında ilk süper kahraman ve dünya kurtarıcısı diyebiliriz. Bu kahramanımız kahraman olmadan önce zayıf ve pasif bir kişilik olarak bize tanıtılır. Hırslı ve ülkesi için savaşmayı çok isteyen bir kişi olmasına rağmen fiziki şartları asla buna izin vermemektedir. Çoğu kez savaşa katılmak için uğraş vermiş ve reddedilmiştir. Ancak bir doktor onun iyi ve şefkatli aynı zamanda azimli oluşunu keşfedince işler değişmiştir. America orduya katılmak için antremanlara başlamıştır. Kendisini birden bir deneyin içinde bulur ve sonra olan olur. Artık o eski cılız çocuktan eser kalmamıştır…

 4) SPIDERMAN (Örümcek ADAM)

Marvel şirketinde Dc şirketine transfer olan örümcek adam yıllar sonra Marvel şirketine tekrar alınmıştır. Şirket örümcek adamı aldıktan sonra ilk olarak kendisini Avangers ( yenilmezler) filminde görmekteyiz. Ve daha sonra 2017 yılının temmuz ayında örümcek adam serisinin başı olarak sinemalarda değişik bir versiyonlara karşımıza çıkan örümcek adam bizi oldukça şaşırtacaktır. Şu an gösterimde olan örümcek adam filmini izledikten sonra Marvel ve Dc arasındaki yapım farklılıklarını ve kahramanlara bakış açılarını da göreceksiniz.

 

Şu kategoriye gönderildi: Film