Rulo Etiket Fiyatları, Baskısı ve Makinaları

İhtiyaç duyduğunuz etiketleri rulo etiket ya da tabaka etiket olarak satın alabilirsiniz. Zamandan tasarruf ve etiket maliyetinizi düşürmek için rulo etiket kullanmanızı tavsiye ederiz. Bunun sebebi tabaka etiketler genellikle kırtasiye ya da ofis malzemeleri satan özel mağazalarda bulunmaktadır.

Etiket Baskı ve Kesme makinası iç AksamlarıBu mağazalar etiket üretici olmadığından dolayı etiket fiyatları, etiket üretici bir firmaya nazaran çok daha fazladır ve paketlerde genellikle 100 ya da 200 adet bulunduğundan dolayı paket paket etiket satın almanız gerekir. Oysaki aynı ücreti ödeyerek etiket çeşidine göre tabaka etiket sayısının kat be kat fazlasını rulo etiket olarak satın alabilirsiniz. Diğer bir yandan tabaka etiket satın aldığınızda etiketin üzerine alacağınız baskıyı genellikle barkod yazıcı ile alamazsınız. Barkod yazıcı dışında etiket üzerine baskı aldığınızda baskı göze hoş gelmez. Diğer yazıcıların kullandığı mürekkep dağılır ve baskı düzgün gözükmez. Rulo etikette ise etiket sınırları barkod yazıcının sensörü tarafından otomatik olarak algılanır, etiketin çeşidine göre direkt ısı verilerek ya da ribon yardımıyla termal transfer baskı çeşidiyle baskı alınır ve böylelikle düzgün, dağılmayan uzun zamanlar boyunca etiketin üzerinde kalacak olan baskılar alınmaktadır. Bu sebepten dolayı etiketlere alınacak baskıların barkod yazıcı ile ve rulo etiket kullanarak alınması maliyet ve görsel olarak daha uygundur.

Her türlü plastik bazlı ya da kağıt bazlı etiketi rulo olarak etiket üretici firmalardan talep edebilirsiniz. Rulo etiket baskısı sadece barkod yazıcılarda yapılır. Piyasada rulo etiket baskısı yapan makinalar diye aramayın.