Çekici İnsanların Özellikleri

Her insanın farklı bir kişiliği olduğu için diğer insanlarda çekicilik farklıdır. Her insana göre çekici insanların özellikleri farklı olsa da genel özellikleri mevcuttur. Genellikle çekici bulduğunuz kişiyi izlemeye doyamayıp ona farklı bir ilgi duyarsınız. Çekici İnsanların Özellikleri sanıldığı kadar zor değildir çekici olabilmek için:

Bilgili olmaya çalışın: Kültürlü olmak her zaman avantajdır. Asla karşınızdakinin sizi ahmak yerine koymasına izin vermeyin! Bilgili olmak sayesinde ayrıca enteresan muhabbetlere rahatlıkla katılıp ilgi çekebilirsiniz. Dikkat çekmeye çalışmayın: Çok ses çıkarıp ilgi çekmek için gereksiz davranışlarda bulunmak kesinlikle iticidir.

cekici-insanlarin-ozellikleri

Vücut dilinize hakim olun: Yapılan bazı araştırmalar vücut dilinin konuşulandan daha çok etkili olduğunu ve daha çok mesaj verdiğini gösteriyor bu sayede karşınızdaki sizden daha kolay etkilenebilmektedir.

Kendinize olan güvene sahip çıkın: Kendinize güvenmeniz mutlaka gerekli bir unsurdur fakat bu güveni, karşınızdakine yansıtmayı uzun sürdürmeyip asla böbürlenmemelisiniz.

Özgün olun: Bu en önemli özelliklerden birisidir. Her zaman olduğunuz gibi hareket edin başkalarına benzemeye çalışmak sadece size olan güveni azaltır.

Dürüst olun ve güven kazanın: Her zaman doğru olanı yapmaya çalışın, bu sayede zaten insanların güvenini kazanırsınız unutmayın güven kazanmak zor kaybetmek ise çok kolaydır.

Futbol Starı David Beckham

Esprili olun: İnsanlar, kendilerini güldüren insanlarla birlikte olmaktan hoşlandıkları ve zevk aldıkları için çekicilik için vazgeçilmez bir özelliktir. Âmâ unutmayın espri yapmak için etrafınızdakileri küçük düşürmek veya onların üzerinden espri yapmak sadece çevrenizdeki insanların sayısını azaltır.

Elde edilmesi zor olun: ‘Her güzellik ulaşıncaya kadar güzeldir’ bakış acısıyla bakacak olursak bir kişiye ulaşmak ne kadar zor olursa o kişi o kadar ilgi çekici olur.

Sosyal olup hobi sahibi olun: Gereksiz bağımlılıkları bir kenara bırakıp sosyal olmaya çalışın bu sayede insanlarla daha rahat iletişim kurup onları daha rahat anlarsınız ve bu anlayış her zaman karşılıklıdır.

Saygılı ve görgülü olun: Bulunduğunuz ortama göre hareket edin yakın arkadaş ortamında yaptığınız hareketleri yeni tanıştığınız insanların etrafında yapmayın ilk bakış en önemli unsurlardan olduğu için onlar üzerinde farklı izler bırakabilirsiniz.

Sakin olun: Hiçbir şeyi gereğinden fazla ciddiye almamaya çalışın her şeye seviyeli yaklaşın ve seviyeli tepki verin ve kriz anında soğukkanlı tepkiler verin.

Her konuda en iyisini yapmaya çalışın: En beceriksiz olduğunuz konuda bile çabalamanız etrafınızdakiler tarafından fark edilip olumlu bir iz bırakır.

1, “Çekici İnsanların Özellikleri” hakkında görüş bildirdi

  1. çekici insan bakışıyla duruşuyla her anıyla karşısındaki insanı etkiler bunu ben eşimde yaşamıştım ilgisini çekmek için neler yapıyordum neler ahh genliğim ahhh ve şimdiki aklım 🙂

Yorumlar kapalı.