Şüphesiz ki Antalya Akdeniz’in en zengin ve kıpır kıpır turizm merkezlerinden biridir. Denizi, yeşilliği ve tarihi yerleri ile yaz-kış hem bizlerin hem turistlerin en gözde şehirleri arasındadır. AVM ve alışveriş merkezleri bakımından da oldukça zengin ve hareketli olan bu şehrimiz de, keyifle hem tatil yapıp hem alışverişinizi yapabilirsiniz. Akdeniz’in incisi Antalya da yaşamanın en güzel avantajlarından biride alışveriş kolaylığıdır. AVM ve çarşıların şehir merkezine yakın olup, hiçbir şekilde ulaşım zorluğu olmaması, bizlere daha keyifli ve ayrıcalıklı bir alışveriş sunmaktadır.

Antalya’nın en gözde alışveriş noktalarına değinecek olursak;

 TERRA CİTY AVM:

Antalya’nın Lara bölgesinde yer alan Terra City Avm aynı zamanda şehrin en büyük alışveriş merkezi unvanını da almıştır.150 mağaza 30 restoran ve dev kapasiteli sinema salonlarıyla şehrin en dikkat çekici yaşam merkezidir.

 ANTALYA MİGROS AVM:

Antalya’nın Konyaaltı /Arapsuyu bölgesinde yer alan Antalya Migros, üniversite ve sahile yakınlığı açısından yerli ve yabancı turistlerin buluşma noktasıdır. Birçok prestijli marka ve her damak tadına hitap eden fast food alanıyla kaliteli hizmet vermektedir.

 MARKANTALYA AVM:

Antalya’nın Muratpaşa bölgesinde yer alan Markantalya’nın en dikkat çekici özelliği dış görünümü ve gece ışıklandırmasıdır. Ayrıca şehir merkezinin göbeğinde oluşu da ayrı bir çekicilik katmaktadır. Seçkin marka ve lezzetli tatların bulunduğu Markantalya da ayrıca sinema solunu ve eğlence merkezleri de bulunmaktadır.

 ÖZDİLEKPARK ANTALYA AVM:

Antalya’nın Fabrikalar mahallesinde yer alan Özdilekpark 2009 yılında hizmet vermeye

başlamıştır. Çeşitli mağazaların yanı sıra yapı marketleriyle de dikkat çeken bir alışveriş noktasıdır.

 ERESTA AVM:

Antalya’nın Kepez bölgesinde yer alan Eresta Avm, ilk yarı açık mimariye sahip olma özelliğini taşımaktadır.55 mağaza kapasiteli alışveriş merkezi, açık hava sevenlerin ilk tercihidir.

Kısaca özetlersek Antalya da alışveriş yapmak kolay ve gayet keyif vericidir.