TrBinance Üyelik Hesabı Açma

Trbinance Kayıt Olma

Binance Binance borsası şu anda dünyanın bir numaralı sanal para birimi işlem hacmidir. Binance Binance, Çinli Kanadalı mühendis Changpeng Zhao tarafından kuruldu. 2017’de ilk sermayeyi artırmak için bir sanal para ihracı gerçekleştirdi. BNB aynı zamanda platform para birimidir. Bu borsa sitesinin kendisi tarafından verilen tokendır.

Trbinance Kayıt Olmak

Trbinance kayıt olma yalnızca 2 adım gerektirir. Bu iki adım bir oturum açma hesabı ve parola kaydetme ve hesap doğrulama bölümlerinden olur. Doldurma işlemi 5 dakikadan daha kısa sürede tamamlanır. Binance web sitesini ziyaret edin ve kaydol seçeneğine tıklayın. Kayıt sayfasına geldiğinizde kullanmak istediğiniz cep telefonu numarasını giriniz ve hesap şifrenizi oluşturunuz. Kullanım şartlarını dikkatli bir şekilde okuduktan sonra, onay kutusunu seçin ve hesap oluştur seçeneğine tıklayınız. 

Hesap güvenliği için şifre, 1 büyük harf ve 1 rakam olmak üzere en az 8 karakter içermelidir. Bir arkadaşınız tarafından tavsiye edilirseniz, lütfen arkadaşınızın öneri kimlik numarasını giriniz. Kayıt işlemi bittikten sonra tavsiye bölümü değiştirilemez. [Kaydet] ‘e tıkladıktan sonra, lütfen durumunuza göre seçenekleri seçin. Sistem, cep telefonunuza 30 dakika geçerli bir SMS doğrulama kodu gönderecektir.  Hesap güvenliği için, 2FA doğrulamasını etkinleştirmenizi şiddetle tavsiye ederiz. 

Binance Avantajları Nelerdir?

İşlem ücreti diğer borsalardan daha düşüktür. Kripto para birimlerinin karşılıklı ticareti yalnızca% 0.1’den daha az ücret alır ve oran para birimine ve yönteme bağlıdır. Eğer binance coin yani BNB kullanırsanız, ek işlem indirimleri uygulanır. İşlem hacmi diğer borsalardan daha büyüktür, bu da buradaki kripto para akış oranının daha iyi olduğu ve ticaretin daha sorunsuz olacağı anlamına gelir. Bitcoin ve Ethereum gibi tanınmış kripto para birimleri gibi alınıp satılabilen yüzlerce kripto para vardır. Alt coin olan ZCoin  bile alınıp satılabilir. Tabii ki, yeterli araştırmadan önce, yatırımcılara çeşitli popüler olmayan sanal para birimlerine dokunmamaları tavsiye edilir.

Binance Dezavantajları Nelerdir?

Binance Trading şu anda telefonla müşteri hizmetine sahip değildir ve şu anda yalnızca çevrimiçi müşteri hizmetleri Çince desteği ile sağlamaktadır. Kripto para birimine yatırım yapmanın hala bazı riskleri var, sonuçta yüksek oynaklığa ve yüksek yatırım riskine sahip. Ancak bu borsa meselesi değil, esas olarak yatırım hedefi meselesidir. Borsa ile ilgili herhangi bir sorun olduğunu sanmıyorum Sanal para alıp satmak isteyen yatırımcılar, yeterli bilgiye sahip olma ihtiyacına dikkat etmeli, çeşitli hedeflerin risklerini anlamalı ve hesap güvenliği yönetiminde iyi bir iş çıkarmalıdır.