Honeywell Dolphin 7800 El Terminali

Honeywell firmasının piyasaya sürmüş olduğu Dolphin 7800 el terminali cihazının amacı yapılması gereken birçok işlemim en kısa süre içerisinde kaliteli bir şekilde gerçekleşmesini sağlayarak kullanıcılarına maksimum zamandan tasarruf sağlamak olmuştur. Hafif tasarımı ile oldukça şık bir görüntüye sahip olan bu el terminali, kullanıcısı için gerekli olan pek çok özelliği bünyesinde barındırmaktadır.

Dolphin 7800 el terminali, çalışma ortamının ve sahasının zorluğuna ve yoğunluğun göre tasarlanmış ve böylelikle dışHoneywell Dolphin 7800 Beyaz çevreden gelmesi muhtemel olan olumsuz sıvı ve toz gibi etkenlere karşı maksimum direnç sağlayarak kullanıcılarına güven sağlamaktadır. Bunun yanı sıra kullanıcılar için oldukça önem belirten istem dışı düşmelere karşı da yüksek derecede dayanıklılık göstererek kullanıcıların bu korkusunu dindirmeyi amaçlanmıştır. Işık yoğunluğunun fazla olduğu ortamlarda ekranının sahip olduğu özellik ile maruz kalınmış olan her türlü yansıma ve ışığa karşı ekranın en iyi derece görünümü sağlanmıştır.

İhtiyaç duyulan her türlü bağlantı için Wifi özelliği ile gerekli tüm bağlantı noktalarına seri ve güvenli bir şekilde bağlanmanıza olanak tanımaktadır. İşlemleri en kısa süre de bitirilmesini desteklemesi için, kullanıcısına en yoğun çalışma ortamında bile hızlı veri aktarımı sağlayarak yapmasının gerekli olduğu işlemleri en kısa sürede bitirilmesini sağlamaktadır. Bunun yanı sıra kullanıcısına sağlamakta olduğu uzaktan yönetim sistemi ile saha içerisinde yer alan herhangi bir ürünü gözlemlemeyi ve takip etmeyi kolaylaştırmıştır.

Pek çok iş kolunun işlemlerine ve sorunlarına çözüm olan Dolphin 7800 el terminali cihazı, kullanıcılarına her alanda hızlı hizmet sunmanın yanında güven, konfor ve pratiklik vermektedir. Bugünün teknolojisinin vermiş olduğu tüm imkânların tam manasıyla kullanılması ile üretilmiş olan 7800 el terminali, kullanıcıları tarafından geçer not almış bir model olmaktadır.