Kırmızı Abiye Elbise Modelleri

Kırmızı her zaman gardıropların en vazgeçilmez rengi olmuştur. Giyen kişiyi hem asil ve şık, hem de gündelik ve rahat gösterme yeteneğine sahip olduğu için birçok kadının en sevdiği renk kırmızıdır. Abiyelerde de bu özellikleri sayesinde sıkça kullanılır. Abiyelerde diğer renklerle kombin edilmesindense sırf kırmızı dikilmesine daha çok rastlanır. Çünkü kırmızı çok baskın bir ton olduğu için yanına bir renk katılması bunu bozabilir.

Kırmızı Abiye ModelleriKırmızı abiye elbiseler pek çok farklı modelde ve tarzda bulunabiliyor. En çok öne çıkanlar etekleri uzun olan, çoğu kez ayakkabıyı bile örten modeller. Bu kırmızı abiye modeller bedeninizi boydan boya inerek yerde sonlanır. Genellikle sıfır kollu ya da straplez kesimde üretilir. Ancak 90’lardan esintiler taşıyan kimi modelleri askılı da olabilir, hatta bazen kemerler ya da bel kuşakları da bulunur.

Tek kollu üretilenleri de oldukça çok rağbet görür. Bu abiye modelde ya sırt ya da göğüs dekoltesi kullanılmasına da sıkça rastlanıyor. Göğüs kısmı bazen pullar ya da renkli taşlarla, bazen de dantellerle ve ya işlemelerle süsleniyor. Sırt kısmı ise birbirini kesen şeritler ve ipliklerle ya da örgülerle döşenerek elbiseye asi bir tavır kazandırılıyor. Kısa etekli ya da mini boy etekli kırmızı abiye elbiseler de mevcut. Bu elbiselerde etek kısmı dar ve tek parça olabiliyor ya da fırfırlar ve ya pililerle kesilmiş oluyor.

Kilolarını saklamak isteyen kadınlar için ikinci tarzdaki etekler tavsiye ediliyor. Bu modellerde de göğüs dekoltesine sık rastlanıyor.