Doğru Gelinlik Seçimi

Her genç kızın hayalidir gelinlik giymek. Hatta çocukluk yaşlarında bile vardır gelinlik giyme hevesi. Her genç kız bir gün gelinlik giyeceği güne gelir ama seçim yapmak peri masallarında olduğu kadar kolay olmaz. Hayallerdeki gelinliği giymek kadar doğru olanı seçmek de önemlidir. Çoğu gelin prenses gibi görünmek isterken yanlış seçimlerle hüsranla karşılaşabiliyor.

dogru-gelinlik-secimi

Doğru Gelinlik Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir;

Gelinlik ModelleriDoğru gelinlik, hatıralarda güzel anı ve su gibi güzel gelin demektir. Gelinlik seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli ayrıntı, vücudumuzu tanımaktır. Vücudunu tanıyan her gelin, hangi gelinliği seçerse güzel olacaktır. Bu vücut tiplerinden yola çıkarak gelinlik seçimlerinden bahsedelim.

 Kilosu Fazla Olan Gelinler İçin,

Kilo herkesin büyük problemidir. Ama kilolu bir kadın da gelinlikle çok şık ve güzel görünebilir. Nasıl mı? Vücut yapısına göre doğru gelinliği tercih eden gelinler de çok hoş bir görünüme kavuşabilir. Kilolu gelinler için gelinlik önerileri, arkadan bağcıklı gelinlik modelleridir. Arkası ipli modeller ile vücudu olduğundan daha dar gösterebilme olanağına sahip oluruz.

Kilolu kadınlar straplez ve drapeli modellerden kaçınmalıdır. Daha az işlemeli kalıp gibi modeller tercih edilmelidir. Belden açılan prenses modeller yerine a form gelinlikleri tercih etmelidirler. Böylelikle daha zarif ve zayıf görünüme bürüneceklerdir.

Gelinlik ModelleriZayıf Gelinler İçin,

Zayıf gelinlerin tabi ki gelinlik seçmesi daha kolaydır. Balık, kabarık modelleri tercih edebilirler. Balık model gelinlikler zayıf gelinler için daha idealdir. Vücut hatlarını ortaya çıkarıp hoş bir görünüm sağlarlar. Kabarık modelleri de tercih edebilirler. Prenses model, straplez model gelinlikler de çok yakışacaktır.

Gelinlik rengi seçimi tamamen gelinin zevkine kalmıştır. Her tonda gelinliği tercih edebilir gelin adayları. Kendine yakıştığını düşündüğü her renk gelinlikte tercih edilebilir. Önemli olan Doğru Gelinlik Seçimi dir.