Astrolojide Doğum Haritası Nedir Neye Göre Belirlenir ?

Şüphesiz ki burçlara, yıldızlara ve fallara inananların en çok merak ettiği sorulardan bir tanesi de astrolojide doğum haritası nedir neye göre belirlenir? Doğum haritası kişinin doğduğu andaki gökyüzünde bulunan gezegenlerin hareketleri ve konumlarıdır. Bu hareketler ve gezegenlerin konumları, açıları ve oluşturdukları şekiller kişinin geleceği hakkında bir takım ipuçları verir.

Bu işlerle ilgilenen astrologların inanışına ve iddiasına göre tüm gezegenlerin kişinin doğduğu zamandaki hareketleri, birbiri ile oluşturdukları şekil ve açılar burçların durumları kişinin gelecekteki kaderini, kişiliğini ve yaşantısını belirler. Bu harita inanışa göre kişinin kim olduğunu, kendisini anlamasına ve sevmesine yardımcı olur.

Anne ve babaların evlatları için kız ya da erkek fark etmez doğum zamanından sonra en kısa sürede bir doğum haritası çıkartmaları faydalı olur. Bu harita çocukların geleceklerine yön vermeleri, başarılı olacağı meslek dalları ve tüm yeteneklerini söyler. Bu sayede küçük yaştan itiAstrolojide Doğum Haritası Nedir Neye Göre Belirlenir ?baren çocuklarımızın geleceği daha kolay şekillenebilir. Türkiye’de çok fazla olmasa da yurt dışında bu konu oldukça ciddiye alınır. Sadece yetkili kişiler tarafından belirli okul ve kurslarda sadece astroloji eğitimi verirler. Birçok ünlü isim aralarında başkanlar ve siyasetçilerde bu haritadan faydalanmaktadır. Bunlardan birçoğu ise bazı canlı yayınlarda açık açık astrolojiye inandığını ve özel astrologlarının olduğunu; başarılarının tamamını bu sayede elde ettiklerini söylemişlerdir.

Önemli olan ise bu haritayı yorumlatmak için sadece bu konuda uzmanlaşmış kişilere danışmak. Söz konusu gelecek olduğundan yabana atmamak lazım. Yüz yıllar öncesine dayanan astroloji ve yıldız biliminden sadece ülkenin soylu isimleri, padişah ve krallar yararlanırdı. Zaman zaman insanlar belirsizliklere ve kararsızlıklara düşebilir. Kendi doğum haritanızı çıkarttırarak geleceğinize biraz daha güvenle bakmak ve doğru kararlar verebilmek için doğum haritanızdan faydalanabilirsiniz.