Mobil Personeli Sahada Bir Adım Öteye Taşıyan Yazıcı Toshiba B-EP2DL

Mobil sahada mobil personeller işlerini daha üretken hale getirecek cihazlara ihtiyaç duyarlar bu sebeple bu ihtiyaçları karşılamak adına Toshiba B-EP serisi taşınabilir fiş yazıcılarını üretmiştir. Toshiba B-EP2DL fiş yazıcı ödeme işlemlerini de mobil hale getirmiştir. B-EP2DL sayesinde bir sayaç okuma personeli elindeki el terminali ile görevini yaptıktan sonra işlemin sonucunu fişe basarak müşteriye anında verebilir. Ya da mobil bir satış personeli satışı gerçekleştirdikten sonra nerede bulunursa bulunsun satışa ait faturayı B-EP2DL ile kesebilir.

Mobil Yazıcı Toshiba B-EP2DLHızlı mobil yazıcı sunmuş olduğu kolaylıkların yanı sıra sağlamlığıyla da rakiplerinden sıyrılıyor. Kötü hava şartlarında bile sorunsuza çalışabilen E-EP serisi köşelerinde bulunan sert kauçuk korumaları ile de darbe ve sarsıntılara karşı oldukça dayanıklıdır. Kompakt yapısıyla bir mobil yazıcıda olması gereken tüm özellikleri barındıran fiş yazıcı B-EP2DL Ufak yapısı sayesinde kolaylıkla kemere takılarak kullanılabilir ayrıca 480g’lık ağırlığı ile de varlığını unutturacak niteliktedir.

B-EP2DL’yi tercih edilir kılan bir diğer özelliği de kullanım kolaylığıdır. Geliştirilmiş tasarımı ile sarf malzemeleri tek elle yerleştirilebilir. Bu sayede işlem sırasında yaşanılan kesintilerin süresi en aza inmiş olur. Yazıcının sahip olduğu LCD ekranı cihazın güç seviyesi, hata mesajları gibi cihazın durumuna ait her şeyi her an kullanıcılara gösterir. Ayrıca sahip olduğu emulasyon dilleri ile de işletmelerin mevcut sistemlerine anında uyum sağlayarak kurulum masraflarından ve zamandan tasarruf sağlar. BOER Bilişim’in uzun zamandır distribütörlüğünü yapmış olduğu Toshiba yazıcıların en ufak üyesi olan B-EP2DL Wi-Fi ve Bluetooth kablosuz bağlantı olanakları ile tüm kablosuz cihazlarla bağlantı kurarak üretken çözümler sunabilir. Bu kompakt fiş yazıcı sağlam yapısı ve performansıyla mobil iş gücünü arttırmak için idealdir.