Çok Yönlü Barkod Yazıcı Toshiba B-SA4TM

BOER Bilişim’in distribütörü olduğu Toshiba yazıcılar performansları ile her zaman verimli baskı çözümleri sunmuştur. Toshiba B-SA4TM de çok yönlü yapısıyla Toshiba barkod yazıcılarının kalitesini bir kez daha kanıtlar.

Toshiba B-SA4TM Özellikleri Teknik DetaySA4TM endüstriyel bir yazıcıya göre daha kompakt yapısı ile bir masaüstü yazıcıya benzer fakat sağlamlıkta endüstriyel yazıcılardan geri kalmaz, orta seviye bir yazıcıdır bu da onu pek çok alanda baskı işlemleri için kullanılabilir kılar. Saniyede 154 milimetrelik baskı hızıyla orta yoğunlukta baskı yapan çalışma alanlarının hızına yetişebilir. Yazıcı kafasının çözünürlüğü 203 dpi’dır ve istenirse 300 dpi’a yükseltilerek daha yüksek çözünürlükte baskı almak mümkündür. Flat yazıcı kafasına sahip SA4TM hem direkt termal hem de termal transfer baskı yapabilir. Kesici ve sıyırıcı modülleri baskı uygulamalarında üretkenliği arttırır. Tatmin edici performansını kullanım kolaylığı ile birleştirmiş olan SA4TM’nin LCD ekranı cihazın durumu ile ilgili her bilgiyi anında gösterir, ayrıca ekran üzerinden kurulum ve navigasyon işlemleri de pratik bir şekilde gerçekleştirilir. Özel tasarlanmış kapağı sarf malzemelerinin kolaylıkla yerleştirilmesini sağlar ve ana parçaları bir mühendis müdahalesi olmadan kolaylıkla sökülüp takılabilir. SA4TM uyumluluk konusunda da hiçbir sorun yaşamaz Toshiba ya da Toshiba’ya ait olmayan mevcut sistemlere BCI(Basit Komut Çevirici) özelliği anında uyum sağlayabilir.

SA4 serisi yazıcılar RFID modülü ile yükseltilebilme özelliğine sahiptir. RFID modülü sayesinde entegre RFID devreleri gömülü olduğu etiketler basılabilir, Bu da SA4TM’yi değişen ihtiyaçlara uyum sağlayabilen çok yönlü ve üretken bir yazıcı yapar.