Yüksek Performanslı Taşınabilir RFID Okuyucu Agrident APR500

BOER Bilişim en iyi yazılım ve donanım olanakları ile müşterine iş güçlerini en verimli şekilde arttıracak çözümler sunmaktadır. Agrident APR500 RFID okuyucu da ufak yapısı içerisinde sunduğu RFID özellikleri ile işletmelere kolaylıklar sağlar.

Agrident APR500APR500 ISO 11784/85 standartlarında okuma yapabilen kompakt ve taşınabilir bir RFID okuyucudur. Bir cep telefonu kadar ufak ve hafif bir yapıya sahiptir. Endüstriyel alanlarda da sorunsuza kullanılabilmesi için IP64 seviyesinde dayanıklı bir yapıya sahiptir. APR500 alfanumerik klavyesi ile toplanan RFID verilerinin kategorilere ayrılmasında yardımcı olurken grafiksel ekranı da yapılan işlemlerin, toplanan ve kategorilere ayrılan ID’lerin gözlemlenmesini sağlar. APR500 Esnek bağlantı olanakları ile de çok kullanışlı bir RFID okuyucu olma özelliği taşır, standart olarak USB, RS-232 ve Bluetooth arayüzlerine sahiptir ve isteğe bağlı olarak GPRS ve WiFi bağlantı olanaklarını da kullanıcılarına sunabilir.

APR500 2 farklı çalışma moduna sahiptir, bunlardan biri standart modudur. Standart modunda çalışırken eylem kodları ve numerik değerler ID’ler ile kombine edilebilir. Görsel ID’ler ya da çiftlik numaraları sahaya atanabilir ve elektronik ID üzerinde görülebilir. Birbirinden bağımsız olarak programlanabilen tuşları tek bir tuşla belli komutların kombinasyonlarını gerçekleştirebilir. Görev modunda çalışırken ise belirli eylemlerin ya da komutların dizilimi yaratılabilir. Görevler; EID taramalarından, zaman damgalarından, numerik ve alfanumerik verilerden oluşabilir. Görev aracı yazılımı ile grafiksel bir arayüz yardımıyla görevleri teker teker gerçekleştirmek oldukça kolaydır.

Agrident APR500APR500 Dayanıklı ve ufak formu içerisinde sağlamış olduğu gelişmiş fonksiyonlarla RFID işlemlerinin verimini her koşulda arttırır.

Şu kategoriye gönderildi: Genel