Alışveriş İle İlgili Oyunlar

Alışveriş insan yaşamının çok büyük bir parçası, günlük ihtiyaç olarak hayatımıza girmiştir. Bizlere alışveriş denilince hepimizin aklına teknoloji yönünden market, gıda, giyim ve birçok alanlarda sayabileceğimiz bir de bunun insan hayatına girmiş olan bizi çok meşgul eden cep telefonları, bilgisayar, tablet ve erişebileceğimiz daha birçok teknolojik cihaz aklımıza gelmektedir.

Karşımıza çıkmakta olan o hepimizin oynadığı hoşumuza giden canımız sıkıldığında, kendimizi boş hissettiğimizde sarıldığımız o oyunlardan, oyun şirketlerinden onca para verip aldığımız o oyunlar hayatımızın ayrılmaz bir bütünü olmuşlar sanki ücretsiz diye çıkan oyunlarda bile oyun içinde satın alma butonu para yatırmak ve birçok seçenek karşımıza çıkmaktadır. Peki, neden yaparız bunları telefonda, bilgisayarda nedeni basit her insanın bir şeylerle meşgul olmaya kendini göstermeye ihtiyacı, günün stresinden sonra kafasındaki o doluluk yorgunluğu atmak için bir uğraşa ihtiyaç vardır. Telefonlarımızın içinde bulabileceğimiz birçok alan mevcut açık kaynaklı işletim sistemi olan telefonlarda mağaza.

Apple da bulunan işletim sistemine sahip olan cihazlarda mağazadan isteklerimize göre oyunlar bulmak mümkün. Alışverişte kullanılan bu oyunlarda çok sayıda alıcı oyun sever bir kitleye sahip oldular. Oyun artık resmiyete dökülecek kadar bir pazar payına sahip duruma geldi. Amacı insanların seçimine göre oyuna para vererek normalde yapılması oldukça zor bir işi para vererek destekte bulunarak çok kolay bir şekilde yapmak ve rakiplerinin önünü geçmektir.

Bizlerin bu konuda duyarlı ve dikkatli olması gerekmektedir. Bu tür alım satım olaylarında sahte korsancılığa ve dolandırıcılığa aldanmamak ve destek vermemek gerekir.

Resmi sunuculardan ve gayri resmi sitelerden, sunuculardan indirme yapmamak ve para yatırmamak gerekmektedir. Bu konuda insanların ihtiyacı olan temel ihtiyaçlarının yanında kişilerin bu tür işlere oyunlara da para yatırması alması bir nebze yanlış durumdur bu durumun nedeni insanları oyunlara bağlı kılmak bu konuda özgür irade ve bilinçli hareket edilmesine dikkat edilmelidir.

1, “Alışveriş İle İlgili Oyunlar” hakkında görüş bildirdi

  1. Türk insanın en büyük oyunu bir fiyat tabelasında ürünün 7,99 olmasıdır başka bir oyun göremedim yazdığınız yazıya göre 🙂

Yorumlar kapalı.